Save the date! Kaartverkoop 2019 start 01 juni Inschrijven

[De Redactie]

[De Redactie] is expert op het gebied van content en communicatie. Organisaties in alle branches en sectoren bieden wij flexibele oplossingen voor redactionele vraagstukken. Wij brengen talent en organisatie samen, voor een korte klus of voor langdurige samenwerking.

Onze kennis en ervaring van het vak zetten wij ook op andere terreinen in. Zo helpen wij organisaties niet alleen aan (tijdelijke) personele versterking, maar ook met de productie en coördinatie van content. Met behulp van ons uitgebreide netwerk ondersteunen wij klanten bij de totstandkoming van bijvoorbeeld personeelsmedia, jaarverslagen, websites en speciale uitgaven, maar ook met interviews, artikelen en branded content. Flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht kenmerken onze werkwijze.

[De Redactie] Trainingen

Bent u op zoek naar een cursus of training in schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek of professionele ontwikkeling? Voor professionals in redactie en communicatie stelt [De Redactie] Trainingen jaarlijks een breed aanbod van actuele opleidingen, cursussen, masterclasses en workshops samen. Zowel starters in het communicatievak als ervaren professionals worden op hun eigen niveau uitgedaagd.

Ook organisaties kunnen terecht bij [De Redactie] Trainingen. Met op maat gesneden incompanytrainingen aan huis helpen wij teams en afdelingen verder in het vak.

Daarnaast organiseert [De Redactie] Trainingen jaarlijks een of meerdere events, zoals Het Taalcongres, waar professionals samenkomen en kennis delen. Ons netwerk is groot en sterk, met inspirerende, vakkundige trainers, coaches en adviseurs die hun kennis en ervaring graag delen.

Wilt u kennismaken met ons? Neem dan contact op met de mensen van [De Redactie]: 0299-653 853 of via info@deredactie.nl.

Partners