Tip: tot 1 september €50 vroegboekkorting! Inschrijven
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Het effect van leiderschap & samenwerking

Jitske KramerJitske Kramer | HumanDimensions

Keynote | Jitske Kramer – HumanDimensions

Diversiteit gaat om de mix van verschillen. Inclusie gaat over hoe we met deze mix omgaan.
Samenwerken met verschillen binnen de organisatie kan jij als leider zien als een jamsessie: handelen vanuit de volstrekte onzekerheid over hoe en waar we precies uitkomen, maar met de volstrekte zekerheid dat we altijd oprecht naar elkaar zullen luisteren. Jitske Kramer geeft handvatten om inclusie in jouw team, jouw afdeling, organisatie verder te brengen. En een luchtige taal om zware onderwerpen te bespreken. Met praktische tips voor meer inclusieve vaardigheden. Met de Jam Cirkel als leidraad. Met een set pittige vragen om verder over na te denken met collega’s te bespreken. Meer inclusie, zodat samenwerken voor iedereen woest aantrekkelijk wordt en het leiderschap in de organisatie wordt versterkt.

over Jitske Kramer
Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Ze bracht Deep Democracy in 2012 naar Nederland en verzorgt hier samen met een team van instructors vele trainingen in. Ze is altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengt deze kennis via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Ze leidt mensen op, zodat we nooit meer hoeven te vergaderen. Ze heeft de ambitie om organisaties te activeren om voor alles en iedereen aantrekkelijk te zijn. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.

Drs. Jitske Kramer (1973). Corporate antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van Normaal is Anders, Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) Building Tribes en Jam Cultures – over inclusie.

WAT ANDEREN OVER JITSKE ZEGGEN:

“Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

 

16.05 35 minuten Hertz  Keynote

< Overzicht sprekers

Partners