7
9
5
4
3
2
1

1 DECEMBER 2020
NBC CONGRESCENTRUM NIEUWEGEIN

Alles voor een veilig bezoek aan het Communicatiecongres

[Update 12 oktober 2020] Door de toenemende corona-maatregelen zijn we genoodzaakt het Communicatiecongres op 1 december 2020 volledig te annuleren.

Ongetwijfeld heb je ook de persconferenties rondom de aangescherpte coronamaatregelen gevolgd. Bijeenkomsten met groepen groter dan 30 personen zijn op dit moment niet toegestaan en de kans is groot dat dit ook ten tijde van ons congres zo zal zijn. Daarin moeten we als eventorganisatie onze verantwoordelijkheid nemen. Het feit dat er kritisch gekeken wordt naar reisbewegingen én dat er een oproep is aan werkgevers om thuis werken te stimuleren weegt voor ons zwaar en heeft ons doen besluiten om het congres dit jaar niet te organiseren. Hopelijk tot volgend jaar!


De organisatie van dit evenement is in handen van PINO concept | communicatie | organisatie in samenwerking met #VERDER Business Concepts. We werken nauw samen met het NBC Congrescentrum om een veilige bijeenkomst te organiseren, volgens alle geldende corona-maatregelen van het RIVM.

Bij aankomst

Gespreid parkeren
Er is plaats voor 1.200 auto’s op het parkeerterrein van het NBC Congrescentrum. Met de huidige 1,5 meter capaciteit van het pand is er dus ruime parkeergelegenheid.

Aparte in- en uitgang
Het pand heeft een aparte ingang en uitgang voor bezoekers. Is het toch te druk? Dan zijn er gemarkeerde wachtzones om gespreid naar binnen te gaan.

Triage bij de ingang en desinfectie
Bij de entree van het pand staan pompjes om de handen te desinfecteren. Verder dienen gasten voor binnenkomst de triage te doorlopen bij de aanwezige host. Kan elke vraag met ‘nee’ beantwoord worden, dan kunnen gasten het pand betreden.

Garderobe en registratie in de zaal
Om zo min mogelijk ander mensen tegen te komen bevinden de registratiebalie en garderobe zich nu niet in de centrale hal, maar in de congresvleugel.

Tijdens het congres

Gekleurde looproutes
Gekleurde lijnen op de grond geven looproutes aan voor de verschillende vleugels. Zo komen de bezoekers van het Communicatiecongres vrijwel geen gasten tegen van andere bijeenkomsten.

Controle op 1,5 meter afstand
De capaciteit van alle zalen is aangepast op 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers. Ook faciliteren we met de opstelling van het meubilair dat gasten onderling de 1,5 meter zo goed mogelijk in stand kunnen houden.

Voorverpakte catering
Alle lekkernijen en de lunch zijn nog steeds huisgemaakt en vers, maar per persoon voorverpakt i.v.m. hygiëne.

Extra schoonmaak en eigen personeel
De inzet van de schoonmaakcrew is verdubbeld en alle oppervlaktes worden veelvuldig gedesinfecteerd. Verder werkt het NBC Congrescentrum alleen nog met eigen personeel. De gehele crew is volledig getraind op het verzorgen van corona-proof bijeenkomsten.

Eigen verantwoordelijkheid
PINO, #Verder en het NBC Congrescentrum doen er alles om een veilige bijeenkomst te organiseren. Vanzelfsprekend ligt er bij het naleven van de hygiënemaatregelen en het behouden van afstand ook een verantwoordelijkheid bij onze bezoekers. Bij corona-gerelateerde klachten willen we onze cursisten vragen om contact op te nemen en thuis te blijven.

Partners