Tip: kom samen met een collega en profiteer van groepskorting! Inschrijven
11
8
10
6
9
5
4
3
2
1

COVID-19 Maatregelen

De afgelopen weken hebben wij met grote zorg naar de oplopende coronabesmettingen gekeken. De consequenties van de recente maatregelen met betrekking tot COVID-19 en evenementen hebben we natuurlijk ook besproken met het team van het CommunicatieCongres. Fysieke bijeenkomsten zoals die van ons mogen volgens de richtlijnen. Zeker op een locatie als het NBC in Nieuwegein zijn we er van overtuigd een veilig evenement neer te kunnen zetten.

Ondertussen stelden we onszelf ook een andere vraag. Moeten we alles willen doen wat misschien wel is toegestaan, maar niet helemaal goed ‘voelt’? Het antwoord op de vraag is lastig, want na het annuleren van vorig jaar en wederom veel inhoudelijk voorwerk voor het congres zouden we natuurlijk niets liever dan… Echter, als de strekking van de maatregelen is om zoveel mogelijk thuis te werken, dan past het ons op dit moment niet om deelnemers op locatie te ontvangen. Hoe graag we dat natuurlijk zouden willen. Zeker nu veel communicatieprofessionals binnen de overheid, zorg, maar ook de corporate sector weer dubbel hard moeten werken.

Wij hebben daarom besloten het congres te verplaatsen naar donderdag 19 mei 2022. We rekenen ondertussen op jullie begrip en steun en wensen jullie veel sterkte en gezondheid in deze tijden.

Indien je op dit moment vragen hebt, dan kan je contact opnemen via 030 275 96 25 of organisatie@communicatiecongres.nl.

We verheugen ons erop om je volgend jaar wél te ontmoeten.

Partners