9
8
7
6
5
4
3
2
1

26 november 2019
TivoliVredenburg | Utrecht

Locatie

TivoliVredenburg in Utrecht is dit jaar de locatie voor het CommunicatieCongres.
TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station.

Adres

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

NAVIGATIESYSTEEM
GPS coördinaten: N 52.09233 E 5.11269.

Kom je met het OV?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen.
Vanaf Utrecht Centraal is het slechts 5-10 minuten lopen naar TivoliVredenburg. De snelste manier is om het station in noordelijke richting af te lopen, richten de Noordertunnel. Neem de trap naar beneden en loop rechts de tunnel in. Deze komt uit op het Smakkelaarsveld met aan de rechterkant de MediaMarkt. Zodra je de brug oversteekt bereik je TivoliVredenburg. Deze route heeft geen roltrappen en liften. Een alternatieve route is via het winkelcentrum Hoog Catharijne. In dit geval kun je de borden volgen richting TivoliVredenburg.

Mocht u vanaf Utrecht Centraal liever de bus nemen, dan kunt u instappen op de lijnen 2, 7, 8, 14, 18, 28, 55 of 128. Deze lijnen stoppen allemaal bij de halte Vredenburg (direct voor de ingang van TivoliVredenburg).

Parkeren

Je hebt de mogelijkheid om te parkeren bij Transferium P+R Uithof gelegen aan de A28, vanwaar stadsbuslijn 28 rechtstreeks in 17 minuten naar TivoliVredenburg rijdt. De bus stopt bij halte Vredenburg, recht tegenover de ingang. Bekijk hier het adres, de openingstijden en de tarieven.

Als je liever voor de deur wilt parkeren dan kun je gebruik maken van een van de zes parkeergarages van Hoog Catharijne die in de directe omgeving van TivoliVredenburg liggen.

Meer informatie over parkeren in de omgeving van TivoliVredenburg vind je hier.

Partners