Tip: kom samen met een collega en profiteer van groepskorting! Inschrijven
7
9
5
4
3
2
1

Tickets

Tarieven

Voor deelname aan het CommunicatieCongres gelden de volgende basistarieven:

  • € 499,- (excl. BTW) voor niet-abonnees
  • € 449,- (excl. BTW) voor abonnees en leden van Adformatie, Binnenlands Bestuur, IDEA en Logeion

Super Early Bird korting tot 1 februari 2022

Er geldt momenteel een vroegboekaanbieding van €100,- korting.

Groepskortingen
Al vanaf twee personen kun je profiteren van aantrekkelijke staffelkorting. Staffelkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt verrekend over de basisprijs.

2 of 3 personen € 369 per persoon (excl. BTW)
Meer dan 3 personen € 349 per persoon (excl. BTW)

Bevestiging van je deelname
Binnen enkele minuten na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt dan ook direct de factuur voor deelname. Heeft u de email niet ontvangen? Neem dan contact op met organisatie@communicatiecongres.nl of bel 030 275 96 25. Door je aan te melden voor het CommunicatieCongres ga je akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden kun je onderaan deze pagina lezen.

Inschrijven

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van het CommunicatieCongres kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk per email via organisatie@communicatiecongres.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit Adformatie event wordt verzorgd door PINO concept | communicatie | organisatie. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring.

Partners