Tip: kom samen met een collega en profiteer van groepskorting! Inschrijven
12
1
11
8
10
6
9
4
3
2
5

Locatie

Het CommunicatieCongres 2024 wordt georganiseerd in Gooiland Hilversum

Adres

Gooiland Events
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Kom je met het OV?

Vanaf Hilversum Station is het 600 meter naar Gooiland Events (circa 7 minuten lopen). Volg de borden naar het centrum en loop rechtdoor de Leeuwenstraat (winkelstraat) en sla op het einde linksaf de Groest op. Loop rechtdoor tot aan de rotonde en Gooiland bevindt zich aan je rechterhand.

Plan je route via 9292.

Auto & parkeren

Gooiland is eenvoudig met de auto te bereiken. We adviseren om te parkeren in deze garage:

Parkeergarage Gooiland

Koningshof 1
1211 MH Hilversum

Routebeschrijving met de auto

Voer in de navigatie ‘Parkeergarage Gooiland’, Koningshof 1 te Hilversum. Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf de Koningsstraat in. Parkeergarage Gooiland bevindt zich aan je rechterzijde onder de Albert Heijn. Neem de trap of lift naar boven en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in voor 120 meter en volg deze tot aan de rotonde. Hier bevindt de hoofdentree van Gooiland Events zich aan je rechterzijde.

Kom je vanuit Amsterdam? Op de N525 (Larenseweg) zie je een bord met een kruis erdoorheen richting het centrum. Je navigatie geeft aan dat je er wel doorheen moet om linksaf de Kamerlingh Onnesweg op te rijden. Dit kan ook. We zijn gewoon bereikbaar via deze route en je hoeft geen omweg te rijden.

* De doorrijhoogte in de parkeergarage is 1.90 meter
* Er zijn 3 oplaadpunten in de garage

Partners