Tip: kom samen met een collega en profiteer van groepskorting! Inschrijven
12
1
11
8
10
6
9
4
3
2
5

Keynote | écht voor iedereen

Jose Mes | A.S. Watson Health & Beauty Benelux

José Mes werkt als hoofd Corporate Communicatie bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Het moederbedrijf achter de succesvolle drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister. Met bijna 1300 winkels is A.S. Watson markleider in de health-& beautymarkt. Ruim 25.000 collega’s zetten zich in om consumenten te helpen zich mooi, gezond en goed te voelen. Elke dag zorgen zij ervoor dat een ruim assortiment verzorgings-en gezondheidsproducten voor iedereen betaalbaar en bereikbaar is.

José Mes heeft een lange staat van dienst als communicatieprofessional in de dynamische retailwereld. Eerder werkte zij bij Albert Heijn, waarna zij bij A.S. Watson verantwoordelijk werd voor alle communicatieactiviteiten in de Benelux.

écht voor iedereen

Met bijna 1300 drogisterijwinkels en 25.000 medewerkers staat Kruidvat midden in de maatschappij. De winkels zijn een afspiegeling van de samenleving. Een samenleving waarin de drogisterijketen iedereen willen helpen om zich mooi, gezond en goed te voelen. Maar wat als blijkt dat Kruidvat er toch nog niet voor iedereen blijkt te zijn? Wat doe je als je hierover onderwerp wordt in social media? Welke rol speelt de afdeling communicatie in het inclusiever maken van het productaanbod en de marketing? Hoe zorgen we ervoor dat we van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam gaan. Hoe creëren we een platform waarin kennis en inzichten open kunnen worden gedeeld. José Mes vertelt hoe de Kruidvat Inclusion Council hierin het verschil heeft gemaakt. Zij gaat graag met het publiek in gesprek over de learnings en successen die mede door inzet van de Inclusion Council zijn gerealiseerd.

< Overzicht sprekers

Partners